TRADICIONALNI PROIZVODI

MESARSKA ZANATSKA RADNJA LEMEŠANKA

Carstvo dobrog ukusa.

pored poznatog Lemeškog kulena, nudimo vam sve domaće suhomesnate proizvode kao što su domaća kobasica, dimljeni vrat i pečenica, slanina na tradicionalni način. Veliki, asortiman svežeg svinjskog i junećijeg mesa.

Najbolji ukusi Vojvodine na jednom mestu.

Naše proizvode možete pronaći u samoj proizvodnji, kod majstora Damir Vidaković, na adresi Kupališna 22 u Svetozar Miletiću, i u Subotici na adresi trg Jakoba i Komora bb (mlečna pijaca) i Nade Dimić bb (prozivka). Sve đakonije naše ravnice.
Kontakt telefon: 063 657787 Damir Vidaković


Mesarska zanatska radnja Vujević

Mesarska zanatska radnja,,Vujević,, Arpad Vujevity PR, Oktobarske revolucije 36. Svetozar Miletić, Kontakt telefon: 064/2015497
Porodična firma, koja je osnovana 2016.godine. Nudi svojim potrošačima sveže meso i tradicionalne suhomesnate proizvode. Kod nas možete naći lemeški kulen, domaći kulen, domaće kobasice, suve slanine, suve pečenice, suvi vrat, suve šunke. MZr,, Vujević,, je uvek na usluzi svojih potrošača, dođite i uverite se u to. Nagrađeni smo na raznim manifestacijama u Srbiji i u Hrvatskoj, Naše proizvode možete naći na adresama Oktobarske revolucije 36. i Ivana Meštrovića 2. u Svetozar Miletiću

Lemeška mlevena paprika

Dugogodišnja tradicija proizvodnje mlevene začinske lemeške paprike. Mlevena začinska paprika je proizvedena po tradicionalnoj recepturi, od najkvalitetnijih  plodova. Paprika se koristi u proizvodnji čuvenog lemeškog kulena i za razne kulinarske specijalitete.

Višegodišnji proizvođač i prerađivač paprike je porodica Liliom.
Kontakt telefon:064/2091086